klein transport pagina

Kwiktrans: Transport met zorg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUw zending wilt u eigenlijk het liefst persoonlijk overhandigen aan uw klant. Dan weet u zeker dat er niets mis gaat en de zending bij de juiste persoon aankomt. Maar u heeft geen tijd. Maak dan gebruik van onze dienstverlening. Met een modern wagenpark en ervaren chauffeurs staat Kwiktrans garant voor een zekere aankomst. Onze chauffeur rijdt rechtstreeks van ophaalpunt naar afleveradres. Zonder tussenstops en zonder andere zendingen. Op het tijdstip dat u het wilt. Kortom, exclusief vervoer op maat.

Hoogwaardige zendingen vragen om hoogwaardig transport.

Enkele voorbeelden van ons dagelijks werk:

  • Kwetsbare programmer (computer) gebracht naar de chirurg in het Sophia Kinderziekenhuis: de operatie begon 30 minuten later. Een stipte aflevering om 08.00 uur was nu van een ongebruikelijk grote importantie.
  • Samples gebracht naar een fotostudio in Arnhem: omdat deze producten in een reclamefolder worden afgebeeld mag de verpakking van karton absoluut niet beschadigen.
  • Printplaatje gebracht naar frisdrankenfabriek in Mönchengladbach: de productielijn stond stil, dus enige haast was wel geboden. Tweeëneenhalf uur na vertrek uit de Randstad afgeleverd.
  • Doosje bevestigingsmateriaal weggebracht naar monteurs in Goes: hadden ze alles bij zich, dachten ze, behalve de bouten en moeren blijkt ter plekke…. Tijd is geld, dus met spoed richting Goes.